ورود به سيستم
شماره تماس : 88413218(021)
تماس با ما

همانطور که می­دانیم از مایکروسافت آفیس برای ایجاد اسنادی که اطلاعات را نمایش دهند و جمع­آوری اطلاعاتی که در تصمیم­گیری­ها به شما و همکارانتان کمک می­کند، استفاده می­شود. بعد از ایجاد و جمع­آوری این اسناد را کامپیوتر، در یک حافظه داخلی یا خارجی و یا برروی سرور ذخیره می­شوند. 

Office Web Apps روش جدیدی برای ذخیره اسناد است به طوری­­که این اسناد بدون نیاز به کامپیوتر یا حافظه خارجی، در مرورگرها قابل مشاهده و ویرایش است.   Office Web Appsاطلاعات مایکروسافت آفیس را به مرورگرهای وب گسترش می دهد. درواقع این ابزار ایجاد، دسترسی، ویرایش و اشتراک Word، Excel، Access,PowerPoint، و OneNote را به صورت آنلاین مهیا می­سازد.
Office Web Apps (Main).jpg
با بکارگیری  Office Web Apps اسناد شما همانند صفحات وب خواهد شد، چرا که آنها برروی یک وب­سایت ذخیره شده­اند و در مرورگرها نمایش داده می­شوند.
ویرایش مبتنی بر مرورگر برای حالاتی ­که می­خواهید متنی را مجدداً بنویسید، داده­ای را وارد نمایید، افزودن اسلاید و یا موارد این چنینی، بکار برده می­شود. در صورتیکه در حال حاضر سند را مشاهده می­کنید، برروی ویرایش در مرورگر در Office Web Apps کلیک نموده و تغییراتتان را اعمال نمایید.  بروز رسانی بطور خودکار  در Word Web Apps با کلیک برروی ذخیره صورت می­گیرد.
 
 image005.jpg
 
 image004.jpg
 image002.jpg
 
 
image007.jpg
 
بررسی مقایسه زیرساخت­های Office Web Apps :
جدول زیر خلاصه­ای از قابلیت­های Office Web Apps برروی Windows Live SkyDrive و برروی شیرپوینت 2010 ارائه می­دهد: 

  

قابلیت
Windows Live SkyDrive
SharePoint Online
مخاطب
تنها برای استفاده شخصی
برای کاربرد تجاری
حافظه ذخیره سازی
25 GB
قابل پیکره­بندی توسط فناوری اطلاعات
محدودیت اندازه فایل
50 مگابایت هر فایل برای Word ، PowerPoint ، OneNote و 2 مگا بایت برای Excel
قابل پیکره بندی توسط فناوری اطلاعات
Backup and restore
مدیریت چرخه حیات سند
کنترل ادمینی IT
مرورگرهای قابل استفاده
Windows: Internet Explorer 7 or later versions, Firefox 3.5 or later versions, and Chrome
Mac: Safari 4 or later versions, Firefox 3.5 or later versions
Linux: Firefox 3.5 or later versions, Chrome
Windows Internet Explorer 7 or later versions, Firefox 3.5 or later versions
MacSafari 4 or later versions, Firefox 3.5 or later versions
Linux Firefox 3.5 or later versions, Chrome
قابلیت­های موبایلی
Word, Excel, and PowerPoint Web Apps
Word, Excel, and PowerPoint Web Apps
مرورگرهای قابل استفاده در موبایل
Internet Explorer: Windows Phone (viewing and editing)
Safari 4 & 5: iPhone 3G and 3GS, iPhone 4 (viewing), and Android 2.2 (viewing)
Internet ExplorerWindows Mobile 6 through Windows Mobile 6.5 and Windows Phone
Safari 4 & 5 iPhone 3G or 3GS, iPhone 4 (viewing)
Other browsers: BlackBerry 5.x and later versions, Nokia S60 3.x and Nokia S60 5.0, and Android 1.6, 2.1 and 2.2 (viewing)
Untitled.jpg